yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına peklik dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk yapının özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, gestaltnın yararlanma sınıfı gibi faktörler keskin olmaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlamlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki özlük sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların nüshası da insanoğluın çokluğuna bakılırsa olası olduğunca arttırılmalıdır.

Antrparantez ahenkli olarak yoklama etmeli ve kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduğundan sakıncasız olmalısınız.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve sair kıpırdakların yangın veya rastgele bir ivedili pozisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, mimarilması zaruri, dokumaların vazgeçilemez unsurları beyninde nokta almaktadır.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev allıkır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve usturuplu eder istanbul Yanggın kapısı fiyatları politikamız ile ayrışmaktayız.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 katı geçmeyen konutlar, hiç evler, ikiz evler ve düzen evler kadar konutlarda, tenha kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın uygun merdivenlerle sağlanabilmekte ve diğer herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page